Bilde: Gründer av Hänga; Vorian Maryssael

Fotograf: Line Owren fotografi AS

Sosialt mål: Hänga er en digital plattform som bidrar til å skape møter mellom mennesker. Gjennom plattformen kan man opprette en interessebasert aktivitet som gjør det enkelt å knytte kontakt med og bli kjent med, andre. Hänga kommer fra svensk og oversettes på norsk til å henge eller være med på noe, sammen med noen. Hänga bidrar nettopp til dette gjennom å senke terskelen for å bli kjent og skape grobunn for nye vennskap.Våre verdier er relasjoner, nysgjerrighet, utvikling og glede.

Vorian Maryssael

Forretningsidé: 

Hänga er for alle som vil utvide sitt nettverk og bli kjent med nye mennesker basert på felles interesser. Hänga er også for deg som ønsker å lære noe nytt og prøve nye aktiviteter og for de som vil lage et arrangement og invitere andre inn.

Det unike med Hänga er at det er aktivitet eller häng-basert, som vi kaller det, og alle hängs lages for at man skal møtes fysisk (IRL). Med andre ord trenger du ikke etablere en interessegruppe for å få med andre på noe du har lyst til å gjøre. Du kan søke opp hängs basert på dine interesser, på området du befinner deg i, på alder og på dine verdier. Du kan til og med søke etter hängs basert på det humøret du er i, eller en kombinasjon av alle disse.

Selv om Hängas mål er å skape fysiske møter i det virkelige liv, finnes det mulighet for å følge hverandre og chatte online. Du kan også se hvem som skal gå på det hänget som du ønsker å gå på, slik at du får en liten pekepinn på hvem du kommer til å møte på den aktuelle aktiviteten. Hänga har kun verifiserte medlemmer og sikkerhet og transparens er verdier som gjennomsyrer plattformens oppbygging.

Ta en titt på plattformen og bli inspirert til å gjøre nye og spennende ting, samtidig som du treffer nye mennesker!

 

Bakgrunn:

Vorian er gründer av Hänga og hun har en spennende og flerkulturell bakgrunn med røtter fra Mexico, Belgia og Sverige. Hun har flyttet internasjonalt mange ganger i sitt liv, både privat og gjennom jobb og har bred erfaring med å bygge nye nettverk og treffe nye venner på nye steder.

Hun kom til Norge første gang som geolog og jobbet med forretningsutvikling for teknologi- og databedrifter i tilknytning til olje og gass. Hun er nå bosatt på Storhaug med sine tvillinger.

Kontaktinformasjon:

Hjemmeside: Hänga (hanga.fun)

Facebook: Hänga
Instagram: Hänga

Epost: vorian@hanga.community