Bilde: Sosial entreprenør Diana Pettersen
Fotograf: Line Owren fotografi AS

Sosialt mål: å skape et sosialt, kreativt og inkluderende miljø for den unge generasjonen på Storhaug. Det siktes å lære, promotere og diskutere med dagens barn og fremtidens forbrukere hva det betyr å ta bevisste miljø - og etiske valg når det gjelder klær. Sømkursene skal være en god plattform både for utvikling av nye vennskap, og sin egen mestringsfølelse og selvtillit.

Diana Pettersen – Atelier Varmen

Forretningsidé: Atelier Varmen er et miljøbevisst atelier i Stavanger Øst som tilbyr redesign av gamle favoritter, skreddersydde klær av høykvalitets bærekraftige materialer og sykurs for store og små kreative sjeler.
Sykursene er lagt opp med sikte på å fremme skaperglede og entusiasme i farger og tekstiler. Programmene også gir et innblikk i Europas historiske og kulturelle arven søm har med seg. Gjennom undervisningene i søm siktes det å vekke interesse i norske håndverkstradisjoner, kreativiteten hver av oss har dypt inne, og bevisstheten når det gjelder forbruker valg.

Bakgrunn: Atelier Varmen ble stiftet av Diana Stroud-Pettersen i 2018. Hun har utdannelse i søm og kleskonstruksjon, Mastergrad i Historie og Arkeologi, samt Bachelorgrad i Administrasjon og ledelse.

Kontaktinformasjon: diana.pettersen@gmail.com
Hjemmeside: www.varmen.no